NovaPrint
Nova Print

NOVA PRINT

ПРЕМИУМ ТОНЕРИ

1200денари

Повеќе од 2000 модели на компатибилни и оригинални тонери за HP, Canon, Samsung, Xerox, Lexmark, Kyocera, Oki, Epson, Konica Minolta, Panasonic, Toshiba, Ricoh, Lenovo


Заштедете до 85% од трошоците за принтање со компатибилните тонери Nova Print.

Тонерите Nova Print се произведени според највисоките стандарди со цел да овозможат максимален квалитет на принтот на текст и слика. Секој тонер го има истиот капацитет на испринтани страни како и оригиналниот тонер.


Од ласерски до инкџет пречатари, опфаќаме модели на тонери и кертриџи кои се наоѓаат во нашиот магацин и се подготвени за испорака наредниот ден.

Тонерите се произведени согласно меѓународните стандарди:

01.

ISO 9001 сертификат за “Систем за управување со квалитет”

02.

ISO 14001 сертификат за „Систем за управување со заштита на животната околина“

03.

ISO 19758 – сертификат кој го потврдува бројот на отпечатени копии во боја со 5 % покриеност на страна

04.

ISO 19752 – сертификат кој го потврдува бројот на отпечатени црно-бели копии со 5 % покриеност на страна

05.

ISO 11798 сертификат за “Архивабилност”

Компатабилни тонери

ТОНЕР ЗА HEWLETT PACKARD

Part number

 • HP Q2612A
 • HP CE285A
 • HP CE278A
 • HP CF283A
 • HP CF283X
 • HP CE505A
 • HP CE505X
 • HP CE255A
 • HP CE255X
 • HP CF280A
 • HP CF280X
 • HP Q7553A
 • HP Q7553X
 • HP CF210X
 • HP CF211A
 • HP CF212A
 • HP CF213A

ТОНЕР ЗА SAMSUNG

Part number

 • MLT-D101S
 • MLT-D1042S
 • MLT-D1052S
 • ML-1610
 • MLT-D111S
 • MLT-D117S
 • MLT-D116L

УНИВЕРЗАЛЕН ТОНЕР ЗА HEWLETT PACKARD

Part number

 • CE285A CB435A CB436A

Оригинални тонери